Beurzen

 

Viscofood zal op IBA 2018 met een eigen stand in München aanwezig zijn.

Natuurlijk willen wij u daar graag verwelkomen en een introductie geven over onze laatste ontwikkelingen.

Op onze stand laten wij het volgende zien : 

Verrijdbare pompunit met automatische niveaucontrole. Deze pompunit kan, verbonden met de bodemaansluiting van de tank, een hopper gevuld houden met viskeuze producten.  

 

          

Automatische pompunit voor kleinere mengkuipen met ronde bodem.

          

Op de Masdac stand (Hall A1 385 ) laten we een half automatische mechanische pomp unit zien, dit keer zonder volgplaat. Hierdoor is de unit geschikt voor minder viskeuze producten, vergelijkbaar met yoghurt. Te zien zal zijn hoe de pomp met de hand door middel van een contragewicht eenvoudig in en uit de mengkuip getild kan worden. Hij kan voor verschillende afmetingen kuipen gebruikt worden en is vanwege de robuuste uitvoering geschikt voor veeleisende toepassingen. Hoewel dit geen nieuwe uitvoering is krijgen wij steeds vaker vraag naar dit product, vanwege zijn degelijke en zware uitvoering. 

 

         

Tot slot tonen wij onze prototype uitvoering voor een  Diosna SP160 of Sancassiano PLT-C 400 mengkuip.

De pompunit is uitgevoerd met omgekeerde pneumatische cilinders . Als gevolg van deze lagere constructie kan de unit getransporteerd worden bijvoorbeeld onder deuren door naar een schoonmaakruimte. Deze pompunit is op dit moment nog steeds in productie , zodat wij nog niet in staat zijn hiervan een afbeelding te plaatsen.

Laat ons u  verrassen  met deze uitvoering, die wellicht nieuwe deuren opent of ideeën creëert.